Onderhoud

Autobedrijf Hubers/Steentjes in Zevenaar is uw totaalpartner! Of u nu particulier bent of de zakelijke markt vertegenwoordigt. Wij werken niet alleen met deskundig personeel, maar ook met de juiste en meest recente materialen.  

Dus, moet uw wagen voor een beurt of APK? Kom dan gewoon even langs of neem contact met ons op. Goede kans dat u meteen terecht kunt!

lyCaIdsCCloOpkucsgJLKiFeygrKjRSDOmCQtp6S.jpeg

Auto Onderhoud Plan
Het Auto Onderhoud Plan biedt u flink voordeel! Indien u een onderhoudsplan afsluit, profiteert u van een flinke besparing op uw onderhoudskosten en pechhulppas. In tegenstelling tot de tarieven die merkdealers en andere aanbieders van mobiliteitsservice hanteren, bent u bij Auto Onderhoud Plan tot €300,- goedkoper uit. En dat elk jaar opnieuw! Meer weten? Neem dan contact met ons op.  

Autovakmeester
Autobedrijf Hubers/Steentjes heeft zich aangesloten bij het Autovakmeester concept. Autovakmeester ondersteunt ons als universeel garagebedrijf door het aanbieden van opleidingen in combinatie met het gebruik van de diagnoseapparatuur.  

Ons kleine, maar betrokken team van vakmensen werkt dus alleen met kwaliteits onderdelen en apparatuur. Tevens worden de monteurs jaarlijks bijgeschoold. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele werkwijze en rijdt u altijd veilig.

BOVAG

Autobedrijf Hubers/Steentjes in Zevenaar is aangesloten bij de BOVAG. Dze brancheorganisatie waakt over de kwaliteit van deze bedrijven en hun dienstverlening door regelmatig te controleren op de strenge lidmaatschapseisen.  

Dat Hubers/Steentjes BOVAG erkend is betekent dat u zaken doet met een betrouwbare partner die lid is van een solide organisatie. Mocht u toch problemen ervaren, dan kunt u altijd contact opnemen met BOVAG voor bemiddeling of advies.