Een bus huren

Een ruime bus of verhuiswagen huren in Zevenaar!
Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur Hubers en Steentjes in Zevenaar voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Zo heeft Autohopper voor jou klus altijd de juiste bus!

UWswHieNtpLeOmmG4BvUH5WtYAnsjkTIT0Wik6PY.jpeg

Huren zonder addertjes onder het gras!
Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur Hubers en Steentjes in Zevenaar aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? Bel dan gerust contact op met onze verhuurafdeling tel: 0316-525495

Waar vind je ons? Kom je  uit Zevenaar, Didam, Duiven De Eng of Westervoort? Dan kunt u ons makkelijk vinden op industrieterrein de Tatelaar aan de Amperestraat 6A in Zevenaar.