Een auto huren

Goedkoop een auto of bus huren in Zevenaar!
Bij Autohopper autoverhuur Hubers en Steentjes in Zevenaar kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren. Kom je uit Zevenaar, Didam, Duiven De Eng of Westervoort? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres.

5cISVrsWzIyOLglBx9twbjs8A27txxzIOGW5uVf9.jpeg

De no-nonsense autoverhuurder
Heb je een kleine auto (al voor € 29,- per dag) nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station voor een vakantie,  dan is Autohopper Hubers en Steentjes in Zevenaar de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense!! 

Goedkoop een bus of verhuisbus huren in Zevenaar?
Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend  met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner)  tot 20m3, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen. En alle bussen zijn met een normaal B-rijbewijs te besturen.

Huren zonder addertjes onder het gras!
Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 100 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Zakelijk huren of shortleasen?
Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 0316-525495 of mail: info@hubers-steentjes.nl